O nama

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Vila Bilić

Vila za savršen odmor
Vila Bilić je prekrasna vila na plaži koja se nalazi u Hrvatskoj u malom mjestu Marina, nedaleko od Trogira. Moderno opremljena, smještena uz pješčanu plažu i kristalno čisto more. S mirisom mora i borova uskoro ćete zaboraviti buku i stres svakodnevnog života. Sve što trebate učiniti je uživati i dopustiti sebi da vas razmazi udobnost vile Bilić.

Najatraktivniji dio vile su prostrane terase koje omogućuju dovoljno prostora za opuštanje i odmaranje, za druženje i opuštanje na otvorenom, kao i za uživanje u prvoj jutarnjoj šalici kave dok gledate more i uživate uz zvukove njegovih valova. Zbog raznih aktivnosti dostupnih u okolici, ova je nekretnina pogodna za većinu dobnih skupina, te ukuse i osobnosti različitih ljudi.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Marina

 Marina je malo mjesto u Hrvatskoj, smješteno u istoimenoj uvali (Marina); mjesto je Centar općine, koji se sastoji od 15 manjih mjesta.

Marina ima oko 1000 stanovnika, a cijela općina ima oko 5000 stanovnika. Dobra prometna povezanost i blizina starih gradova Trogira (12 km) Splita (36 km) i Šibenika (36 km) pružaju vam mogućnost da u bilo kojih od njih stignete u kratkom vremenu i uživate u ambijentu UNESCO-ovih gradova.

Lokalni stanovnici dugo su se bavili ribarstvom i poljoprivredom. Na okolnim brdima rastu stoljetna stabla maslina; stoga ne čudi da je ovo područje poznato po proizvodnji maslinovog ulja. Marinu predstavlja slikovita utvrda, bivša palača Trogirskih biskupa iz 15. stoljeća.

Iznad Marine nalazi se brdo Drid  koje dominira cijelim prostorom. Bilo je to sjedište Dridske republike, čije se ruševine još uvijek mogu vidjeti na brdu.

 

Obližnja mjesta za posjetiti